Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa

PDF-tiedostodoc_fea7b3f_Ansiopaivarahahakemus_W_18042018.pdf (336 kB)
Tulostettava Ansiopäivärahahakemus

TYÖTTÖMYYSTURVA

PDF-tiedostoSalo 11.2.2015.pdf (569 kB)
Työttömyysturvaillan materiaali; Ansiopäivärahan edellytykset
PDF-tiedostoTyöttömyysturva, kesäkeytys ja vuosilomat.pdf (258 kB)
Työttömyysturvailta 12.5.2015

Työttömyysturva

Työttömyysturvaa

Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassasta

Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa on Suomen suurin toimialakohtainen työttömyyskassa.

Se tarjoaa jäsenilleen kaikissa työttömyyteen ja työttömyysturvaan liittyvissä asioissa ajanmukaiset palvelut. Internetissätoimivan sähköisen eWertti Nettikassan (rahapussi-kuvake oikealla) kautta voit mm. täyttää ja lähettää työttömyyskassalle ansiopäivärahahakemuksen sähköisine liitteineen, tarkistaa hakemuksen käsittelytilanteen, selata ja muuttaa omia henkilötietoja ja lähettää viestin suoraan hakemuksesi käsittäjälle.

Apua työttömyysturva-asioissa saa myös yhdistyksemme toimistonhoitajalta ja luottamusmiehiltä.

Muutoksia työttömyysturvalakiin vuodelle 2018

Työttömyysturvalakiin tuli muutoksia vuoden alusta. Omavastuuaika lyhenee, mutta samalla työnhakijan aktiivisuutta tullaan seuraamaan. Päivärahan määrä pienenee, mikäli työnhakija ei ole lain tarkoittamalla tavalla aktiivinen. Tämä lainmuutos (ns. aktiivimalli) koskee vuoden 2018 alusta lukien kaikkia päivärahan saajia eräitä laissa säädettyjä ryhmiä lukuun ottamatta.

Omavastuuaika muuttuu ja päivärahan määrä saattaa pienentyä.

Lue lisää tästä

TYÖTTÖMYYS-

PÄIVÄRAHA-

HAKEMUKSEN