Hoitajaverkosto

Varsinais-Suomen ammatillinen hoitajaverkosto kokoaa alansa osaajat Varsinais-Suomen alueelta ammatillisen edunvalvonnan kehittämistyöhön, lisää tiedonkulkua ja tukee kokemusten vaihtamista hoitajien erityiskysymyksissä.

Verkoston tarkoituksena on hoitajan tarpeista lähtevän asian työstäminen ja ongelmakohdissa pyrimme pureutumaan erilaisiin ratkaisuvaihtoehtoihin.

Varsinais-Suomen hoitajaverkoston kokouksia järjestetään pääsääntöisesti neljä vuodessa. Lisäksi järjestetään vuosittainen koulutusristeily sekä opintopäivät hoitajan työhön liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Hoitajaverkosto on tarkoitettu kaikille ammatillisista asioista kiinnostuneille JHL:n jäsenille. Verkoston jäsenyys ei edellytä luottamustehtävää omassa yhdistyksessä.

Salon edustajat

Tanja Heikurinen